Om The Fabric Lounge

Livet et for kort til dårligt stof

The Fabric Lounge ejes og drives af Skaberlyst, og styres til daglig af et dygtigt team synørder.

Godt tøj består af to ting: Gode materialer, og godt håndværk. Her får du altså halvdelen af det, der skal til et godt stykke tøj – den anden halvdel kan du lære i vores online sykurser på vores hovedside www.skaberlyst.dk.

The Fabric Lounge drives af en flok synøder. Vi syr vores eget tøj, fordi vi elsker processen og resultatet. Det bedste resultat får vi ved at træffe de rigtige beslutninger tidligt i processen – og vi har lært på den hårde måde, at det ikke kan betale sig at vælge metervarer af dårlig kvalitet. Måske du har lært det samme? I så fald er du kommet til rette sted.

Når du køber stof hos The Fabric Lounge, får du fingrene i eksklusive metervarer fra de store modehuse i Frankrig*. I samarbejde med vores leverandør har vi adgang til rester fra franske og italienske stofproducenter, hvor mærker som BALMAIN, Louis Vuitton, CELINE, Dior og mange andre får produceret stof. Da der er tale om rester, vil nogle metervarer være tilgængelige i stærkt begrænset mængde. Det vil også nogle gange være tilfældet, at ikke alle data om stoffet kendes, såsom den præcise fibersammensætning. Til gengæld får du de eksklusive metervarer til skarpe priser.

The-Fabric-Lounge (1)

*Der kan forekomme enkelte varer fra andre restpartier

Kun det bedste bliver udvalgt

The Fabric Lounge er webshoppen til dig der syr dit eget (eller andres) tøj, og prioriterer kvalitet. Der er et nøje udvalg, som varierer afhængig af metervarernes tilgængelighed. Alle stoffer er udvalgt ud fra visionen om, at de skal kunne blive til et stykke tøj, som du vil elske. Med denne tanke prioriteres kvaliteter i silke, uld, bomuld, viskose og hør absolut højest – de naturlige fibre giver en åndbarhed, og tøjet bliver komfortabelt at have på, uden du skal gå på kompromis med din stil. Se det spændende udvalg i shoppen – og husk, du skal ikke vente for længe hvis du for alvor er blevet forelsket.