Om The Fabric Lounge

Livet et for kort til dårligt stof

Mit navn er Karina, og jeg ejer og driver The Fabric Lounge.
Godt tøj består af to ting: Gode materialer, og god pasform. Her får du altså halvdelen af det, der skal til et godt stykke tøj – resten af op til dig. Jeg syer mit eget tøj, fordi jeg elsker processen og resultatet. Det bedste resultat får jeg ved at træffe de rigtige beslutninger tidligt i processen – og jeg har lært på den hårde måde at det ikke kan betale sig at vælge metervarer af dårlig kvalitet. Måske du har lært det samme? I så fald er du kommet til rette sted.
Når du køber stof hos The Fabric Lounge, får du fingrene i eksklusive metervarer fra de store modehuse i Frankrig*. I samarbejde med vores leverandør har vi adgang til rester fra de franske stofmøller, hvor mærker som BALMAIN, Louis Vuitton, CELINE, Dior og mange andre får produceret stof. Da der er tale om rester, vil nogle metervarer være tilgængelige i stærkt begrænset mængde. Det vil også nogengange være tilfældet, at ikke alle data om stoffet kendes, såsom den præcise fibersammensætning. Til gengæld får du de eksklusive metervarer til usammenligneligt skarpe priser.

*Der kan forekomme enkelte varer fra andre restpartier

Kun det bedste bliver udvalgt

The Fabric Lounge er webshoppen til dig der syr dit eget (eller andres) tøj, og prioriterer kvalitet. Der er et nøje udvalg, som varierer afhængig af metervarernes tilgængelighed. Alle stoffer er udvalgt ud fra visionen om, at de skal kunne blive til et stykke tøj, som du vil elske. Med denne tanke prioriteres kvaliteter i silke, uld, bomuld, viskose og hør absolut højest – de naturlige fibre giver en åndbarhed, og tøjet bliver komfortabelt at have på, uden du skal gå på kompromis med din stil. Se det spændende udvalg i shoppen – og husk, du skal ikke vente for længe hvis du for alvor er blevet forelsket.
Mini Cart 0

Your cart is empty.